Medewerkers worden gezonder in en met de natuur!

Ontdek je eigen natuur op het Feest van (h)erkenning! Op 3 april 2020, Fort Wierickeschans in Bodegraven.

Een prachtige kans voor medewerkers die regelmatig verzuimen vanwege bijvoorbeeld mantelzorg, stress, burn-out of vermoeidheid als gevolg van behandeling bij kanker.

Dat de natuur helpt bij vermindering van stress of een burnout is iets wat velen ervaren en wetenschappelijk is bewezen. Soms is er een stimulans nodig om hier ook daadwerkelijk gebruik van te maken. Bovendien zijn er zoveel mogelijkheden dat het een kunst is om te vinden wat bij je past.

Op vrijdag 3 april 2020 is er daarom volop gelegenheid kennis te maken met verschillende manieren om natuur in te zetten bij herstel en re-integratie, maar ook ter voorkoming van verzuim.  Mensen kunnen kennismaken met wandel- en natuurcoaching, buitenpsychologen, creatieve werkvormen zoals natuurfotografie of schilderen. Ook de helende werking van muziek, dans en stilte kan worden beleefd en ervaren. Bovendien is er volop gelegenheid om te ontdekken wat de natuur je laat zien over je eigen natuur. Het zijn met gelijkgestemden in een natuurlijke omgeving leidt gemakkelijk tot nieuwe helpende contacten.

Gunt u een of meerdere medewerkers een unieke gelegenheid om zichzelf te versterken in en met de natuur? Doe hen dan dit Feest van (h)erkenning cadeau!

De kosten zijn € 135,- excl. BTW voor een hele dag inclusief lunch.

Het ‘Feest van (h)erkenning’; ontdek je eigennatuur, wordt georganiseerd door Cora Postema en Annette Beerens van Ontdek je eigen natuur in samenwerking met Stichting Nature for Health.  Meer informatie over de organisatie en het programma van de dag vindt u op:  Feest van (h)erkenning

Hebt u interesse? Neem dan contact op met Cora Postema

Mail: info@ontdekjeeigennatuur.nl  of Telefoon: 06-50655437

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *